SPREEKUREN

Telefonisch spreekuur

Wij zijn 24/7 te bereiken voor bevallingen, klachten en dringende vragen.

Voor het maken en verzetten van een afspraak of niet-dringende vragen, kunnen jullie bellen tijdens het telefonisch spreekuur.

 

Maandag :   9.00-12.00 en 13.00-16.30 uur

Woensdag:  9.00-12.00 en 13.00-16.30  uur

Vrijdag:         9.00-12.00 uur

"De warmte, kundigheid, vriendelijkheid is zo persoonlijk. Jullie nemen de tijd! "

Clemy Reinieren

Spreekuur

Wij hebben van maandag t/m donderdag spreekuur, met wekelijks een avondspreekuur afwisselend in Dongen en Rijen.
 

Op onze praktijklocatie in het Medisch Centrum Beljaart in Dongen zit ook het diagnostische centrum van Star-SHL. Jullie controle afspraak wordt zo veel mogelijk gekoppelt aan een echo afspraak bij Star-SHL.

Ook op onze locatie in Rijen koppelen wij de afspraak zo veel mogelijk aan de echo, echter dan is de echo op een adres dichtbij de praktijk.  

Spreekuur gynaecoloog

Vanwege de locatie van onze praktijk hebben wij contact met de gynaecologen van beide ziekenhuizen in de omgeving: het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) (Tilburg en Waalwijk) en het Amphia Ziekenhuis (Breda).

 

Wij hebben wekelijks telefonisch overleg met de gynaecoloog van het ETZ. Tijdens dit contactmoment bespreken wij de zwangeren die op intake zijn geweest en gericht zijn op het ETZ. Hierbij wordt gezamenlijk gekeken naar de beste passende zorg.

 

Elke 6 weken hebben wij samen met de gynaecoloog van het Amphia Ziekenhuis spreekuur op onze locatie in Dongen. Tijdens dit spreekuur ontvangen wij met de gynaecoloog zwangeren die een medische indicatie hebben om, onder onze begeleiding, in het Amphia Ziekenhuis te bevallen. 

© 2020 by volvuur