top of page

TEAM LUNA

Ineke

Verloskundige

20210529-DSC_2007.jpg

Ineke Damen

Sinds de zomer van 2007 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik vind het een beroep dat heel bijzonder is en blijft. Als verloskundige mag je (aanstaande) ouders begeleiden bij een heel mooi life event.  Het contact dat je opbouwt met de (aanstaande) ouders en hen ondersteunen bij de geboorte van hun kind blijft prachtig.

Werken als verloskundige is afwisselend en onvoorspelbaar. Je weet tenslotte nooit van tevoren wat er die dag precies gaat gebeuren en daar kan ik echt van genieten.

Zelf ben ik moeder van een zoon en dochter en dat waren twee totaal verschillende bevallingen. Zo heb ik zelf ook mogen ervaren dat het altijd anders kan verlopen dan gedacht of gehoopt. Maar het eerste contactmoment met je eigen kind vind ik magisch!

Ik werk met veel plezier in deze praktijk samen met mijn collega’s en ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Ineke Damen

Sinds de zomer van 2007 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik vind het een beroep dat heel bijzonder is en blijft.

Lees meer >

Praktijkassistente

Ingrid van Halderen

Sinds november 2013 ben ik praktijkassistente bij Luna. Als moeder van drie inmiddels volwassen kinderen weet ik nog goed hoe bijzonder het was om na een positieve zwangerschapstest contact op te nemen met de verloskundigenpraktijk. Vol vragen en uitkijkend naar de eerste echo en afspraak. Het is dan ook altijd weer leuk om een nieuwe zwangere en partner te verwelkomen, of een oude bekende opnieuw welkom te heten. Je kunt voor allerlei vragen bij mij terecht, ik kijk of ik je kan helpen en zal anders met een van onze verloskundigen overleggen. Ik sta je graag te woord en kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Ingrid van Halderen

Sinds November 2013 ben ik praktijkassistente bij Luna.

Lees meer >

20210529-DSC_1937.jpg
Ingrid
Henja

Verloskundige

20210529-DSC_2013.jpg

Henja van Ittersum

 

Ooit begon ik als verpleegkundige, maar inmiddels ben ik alweer sinds 2011 met heel veel plezier verloskundige. Wat ik zo leuk vind aan verloskunde? Jullie meenemen door de zwangerschap, je begeleiden in de lastige periodes en mee kunnen genieten van het fijne gevoel van de verwachting dat er iets heel bijzonders gaat gebeuren. Maar ook ondersteunen als het zwaarder wordt, begeleiden in de lastigere momenten en vertrouwen geven vind ik mooi. Tijdens de bevalling blijft het zó leuk en bijzonder om er keer op keer bij te mogen zijn, om jullie te mogen helpen door de moeilijke momenten, te steunen, te coachen, te informeren en te zorgen dat jullie je sterk voelen. Dat maakt mijn vak zo uniek. En dan de kers op de taart; het aanschouwen van dat moment dat jullie voor het allereerst kennismaken met jullie nét geboren baby. Die pure emotie blijft indruk op mij maken en zorgt ervoor dat ik mij nooit zal vervelen in dit vak!

Henja van Ittersum

Ooit begon ik als verpleegkundige, maar inmiddels ben ik alweer sinds 2011 met heel veel plezier verloskundige. Wat ik zo leuk vind aan verloskunde?

Lees meer >

Praktijkassistente

Lydia Bax

 

Vanaf oktober 2020 ben ik werkzaam bij Luna als praktijkassistente.

Van origine ben ik verpleegkundige en heb altijd gewerkt in de geboortezorg.

Zowel in het ziekenhuis en de verloskamers als in de thuiskraamzorg.

Ik kan dan ook voluit zeggen dat mijn passie ligt bij het betrokken zijn bij de

zwangere/kraamvrouw, haar partner en haar gezin. De geboortezorg zit echt in mijn bloed! Ik vind het mooi om deel uit te mogen maken van de bijzondere fase in je leven die jullie ingaan

en daar een klein stukje aan bij te mogen dragen. Ik verwelkom jullie graag in onze praktijk. Met veel vragen kan je bij mij terecht en indien ik ze

niet kan beantwoorden overleg ik met onze verloskundigen. Meestal ben ik op onze locatie in Rijen, maar ook in Dongen kom je mij tegen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en: “Ik sta voor jullie klaar!!”

Lydia Bax

Vanaf oktober 2020 ben ik werkzaam bij Luna als praktijkassistente.

Lees meer >

20210529-DSC_1942.jpg
Lydia

Verloskundige

Inge Thielen

 

In juli 2014 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik werkzaam als verloskundige. Het blijft voor mij iedere keer weer een wonder dat er zoiets moois en geweldigs door de natuur gevormd wordt. Dit meest bijzondere moment uit jullie leven mag ik meemaken en met zorg en liefde begeleiden! Dat voelt als een grote eer. Ik werk dan ook met veel plezier en trots. Daarnaast voelt de praktijk voor mij zo goed, omdat we samen een warm team vormen en fijn met elkaar en de cliënten omgaan. Zelf ben ik moeder van een zoon en twee dochters. Bij alledrie heb ik de bevalling thuis kunnen doen en dat was een superervaring! Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

VerloskundigenLuna_581 HR.jpg
Inge

Inge Thielen

In juli 2014 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik werkzaam als verloskundige. 

Lees meer >

Celeste

Waarnemend verloskundige

9CCCD1BE-7421-4A37-877A-4E1E9CBD9332_edited.jpg

Celeste van Aard

Al van jongs af aan fascineert het mij dat er een kindje groeit in de buik en dat je er 9 maanden naar toe leeft om ouders te worden. Naast dat ik verpleegkundige ben mag ik sinds de zomer van 2019 met veel passie het vak verloskundige uitoefenen. Bijzonder, uitdagend en afwisselend beroep. Persoonlijk contact en betrokkenheid vind ik belangrijk. Mijn doel is dat dit life-event een onvergetelijke en positieve gebeurtenis wordt waar ouders tevreden op terug kunnen kijken. Dit hangt niet alleen af van gezondheid maar ook van communicatie en omgang met elkaar. In 2021 ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen tot echoscopiste. Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten in de praktijk!

Celeste van Aard

Al van jongs af aan fascineert het mij dat er een kindje groeit in de buik en dat je er 9 maanden naar toe leeft om ouders te worden. 

Lees meer >

bottom of page