top of page
20210529-DSC_2164.jpg

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Vanzelfsprekend kunnen jullie bij ons rekenen op professionele verloskundige zorg in het gehele proces rondom kinderen krijgen. Een goede samenwerking met de gynaecologen in de omliggende ziekenhuizen hoort hierbij en vormt bij Luna de basis. In deze tijd vol ontwikkelingen in de geboortezorg blijven wij constant meebewegen met daarbij onze kritische blik op kwaliteit en goede zorg voor jou en je partner.

VIER PIJLERS VAN LUNA

1

Welkom voelen

Zwangerschap is voor veel mensen een spannende en soms ook onzekere periode in hun leven, een life event. Wij vinden het daarom vooral heel belangrijk dat jullie je prettig voelen bij ons. Het opbouwen van een vertrouwensband helpt om je vrij te voelen om eventuele angsten, zorgen of onzekerheden te kunnen bespreken. Wij werken in een klein team zodat wij jou en je partner kennen en jullie ons.

3

Zwangere centraal

Natuurlijk bieden wij jullie een basis-zorgpad met de daarbij passende informatie, onderzoeken en adviezen. Wij vinden het daarnaast essentieel dat jij en je partner de zorg krijgen die bij jullie past. Zwangerschap is voor ieder een andere beleving en wij denken graag mee in jullie behoefte aan zorg en begeleiding. 

2

Ook de partner is belangrijk

Veel boeken en websites maar ook zorgverleners in de geboortezorg zijn gericht op de zwangere vrouw. Als partner heb je een belangrijke rol en bij Luna vinden wij het belangrijk om jullie allebei goede begeleiding te bieden in alle stappen die horen bij zwangerschap en geboorte. 

4

Toegankelijke zorg

Wij bieden jullie 24/7 bereikbaarheid en altijd mogelijkheid tot direct contact met jullie vertrouwde verloskundige. Dit maakt de zorg veilig en toegankelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jullie keuzevrijheid hebben in het ziekenhuis waar jullie wensen te bevallen. 

bottom of page