top of page
homepage.jpg
luna.png
  • Facebook
  • Instagram

WELKOM BIJ LUNA

luna.png

NIEUWS!

Logo_Fam_FC_edited.png

Op 1 januari 2023 gaan wij samen met Fam. En dat is goed nieuws! Waarom? Omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij gaan vol enthousiasme de samenwerking met Fam en dus ook het Elisabeth TweeStedenziekenhuis aan.

 

Door deze nieuwe samenwerking kunnen wij er nu nog beter voor zorgen dat je alles om je heen hebt wat je nodig hebt in de zorg rondom zwangerschap, bevalling,  kraamtijd en de zorg voor zieke kinderen tot 18 jaar. Want we hebben alles zelf in huis! Alles op het gebied van medische en eigen verzoek echo’s kunnen we vanuit Fam zelf aanbieden. Handig toch?  Wij staan net als altijd tot jouw beschikking en zorgen er samen voor dat je de zorg en begeleiding krijgt die bij jou past. Wij werken binnen Fam namelijk nauw samen met de gynaecoloog, kinderartsen en de kraamzorg. Dat klinkt groot horen wij jou denken.. maar dat is het niet! Bij Fam willen wij juist dat je de professionele en persoonlijke zorg krijgt die bij jou past. Dat is wat wij bij Luna altijd bovenaan hebben staan en nemen wij mee in Fam. Op deze pagina geven wij jullie vast een kijkje in de wereld van Fam, wat de overgang voor jou betekent én waarom wij zo enthousiast zijn om deze samenwerking aan te gaan.

Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking: 

 

De zorg voor jou blijft persoonlijk: een eigen vertrouwd team met een geweldig netwerk op de achtergrond. Goede zorg voor het hele gezin.

My project-2.png

24/7 BEREIKBAAR

In deze spannende tijd staan wij graag dag en nacht voor jullie klaar, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar!

Bij minder dringende vragen zijn jullie altijd welkom op het telefonisch spreekuur of via ons E consult.

opbed.jpg
telefonisch spreekuur.jpg

ECHO EN CONTROLE GEKOPPELD

De medische zwangerschapsecho's worden zoveel mogelijk gekoppeld aan jullie controle bij ons op de praktijk. Wel zo makkelijk. Lees meer

ZORG DRAAIT OM JOU

Ieder ervaart de zwangerschap anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie de begeleiding krijgen die bij jullie past. Samen bepalen wij het juiste zorgpad, in samenwerking met de gynaecoloog op de achtergrond.

DIT VINDEN JULLIE VAN ONS...

"Drie keer hebben jullie mij super fijn door de zwangerschap heen begeleid. Drie keer een andere collega bij de bevalling, twee keer thuis en één keer in het kraamhotel. Alledrie de keren waren jullie de rust zelve en hielpen jullie mij door de bevalling heen."

 

Anne dekker 

PARTNER

Zwangerschap draait niet alleen om de zwangere vrouw. Ook als partner sta je voor een grote levensverandering. Jullie kunnen dus sámen rekenen op onze begeleiding.

partner.jpg
bottom of page